BejelentésTipográfia Testedző Egyesület
Verseny és szabadidősport

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

 

Az íjászok mindig is az  élvonalhoz tartoztak, sok örömet okoztak nem csak egyesületünknek, hanem az egész magyar sporttársadalomnak is. Olyan kiváló versenyzőkkel büszkélkedhettünk, mint Nagy Béla aki a Moszkvai olimpián ötödik lett.Nagy Gyöngyi, Pintér Magdolna és Barta Margit a nagy hármas, EB csapat III. helyezettjei.

Barta Margit kiváló egyéni versenyző majd fő foglalkozású edző lett az egyesületben,  fiatalok egész csoportját vitte el a hazai és nemzetközi sikerekig, bajnokságokig. Keze alól számtalan olyan versenyző indult került ki,  akik a nagy riválisok előtt -például 1987-ben is - mi álltunk az országos rangsor első helyén, megelőzve a Spartacust és a Malévot. Sajnos anyagi támogatás hiánya miatt az egyesület szakosztálya megszűnni kényszerült.

Tizennégy év kihagyás után újra indulnak a Magyar Bajnokságban férfi íjászaink, akik többszörös magyar bajnokok voltak, saját felszereléssel és anyagi támogatás nélkül. Nagyon büszkék vagyunk rájuk és reméljük, hogy újra eredményesen fognak szerepelni.

 

 Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!